Ce culori se poarta in primavara/ vara 2015 ? Afla inaintea oricui.

0 Comments


Ce culori se poartă în primăvara 2015 ?
      În primăvara 2015 se poarta culorile mai reci in nuante deschise. Primavara aceasta se poarta SIMPLITATEA , NATURALETEA !

Vara aceasta vor fi la moda modelele florale și folclorice. În plus, peisaje tropicale ne vor crea un sentiment de liniste si ne vor face sa visam la vacanta si la mare.


Aquamarine
             Una dintre culorile care se vor purta cel mai mult în primăvara/ vara 2015 este Aquamarine. Rece, o culoare calmă, deschisă, expansivă, acest albastru relaxant acționează împotriva stresului.

Scuba Blue
              Acest turcoaz revigorant aduce un strop de emotie, Scuba Blue transmite un sentiment de copilăros, de ludic, de joacă, de o perioadă fără griji și fără stres.
  
Lucite Green 
           Lucite Green este o nuanta verde liniștitor care nu este foarte des intalnita in lumea modei. O culoare proaspătă, rece, dar revigorantă, nunața pare aproape transparentă.

Classic Blue
          Classic albastru inspiră calm, încredere și armonie. Servind ca o ancoră pentru paleta primavara / vara 2015, Classic Blue este o nuanta care este puternică și de încredere. 


Toasted Almond
         Această culoare este o culoare neutră. Toasted Almond ofera caldura, confort si ne duce cu gândul la plajă, la distracție, la nisip, ne dă o senzație de vară, vorbește de autenticitate și de tot ceea ce este natural.


Strawberry Ice
          Strawberry Ice este sugestiv pentru culoare delicată, însă care emană o anume căldura, fiind o culoare este destul de atrăgătoare. Subtilă și fermecătoare, Strawberry Ice este o nuanta ideala pentru primavara / vara 2015. 


 Tangerine
      Un portocaliu destul de intens in comparatie cu celelalte nuante , care adauga un strop de culoare. Este potrivita pentru primavara/vara ducandu-ne si aceasta nuanta cu gandul la soare si vacanta.

 Custard
      Custard este un delicios galben, dulce și însorit, Custard este un ton care iti aduce gânduri de relaxare, placere si confort O culoare plina de caldura, moale .


 Marsala
       Marsala este cea mai indragita culoade de anul acesta. Despre ea am vorbit pe larg aici.


 Glacier Gray
 Mai mult dominant pentru bărbați decât pentru femei în primavara / vara 2015, Glacier Gray este un gri discret .Este o nuanta de fundal care permite altor culori sa fie in centrul atentiei.


    Cu alte cuvinte ,toate culorile de anul acesta sunt culori linistitoare care ne duc cu gandul la vacanta si relaxare. Vom fi cu totii niste relaxati :)) .



You may also like