Acest trend s-a intors ! Sosetele sunt din nou la moda.

0 Comments

           Da ai auzit bine! Sosetele s-au intors si sunt mai indragite ca niciodata .Relatia dintre sosete si pantofi se regaseste printre cele mai mari trenduri care rupe toate regulile astfel ca purtarea de șosete cu pantofi nu mai este un kitsch, de fapt, acest stil este considerat extrem de chic.
          

            In functie de preferinte poti alege sosetele pana la glezna sau pana la genunchi in combinatie cu pantofii cu toc , botinele sau alte tipuri de incaltaminte. Eu ador sosetele pana la glezna .Consider ca dau un aspect mult mai frumos piciorului si apreciez toate fetele care reusesc sa faca o combinatie reusita intre sosete-pantofi-tinuta.
dEpurtat.ro


           Sosetele vin ca un refresh pentru pantofii tai.Daca te-ai saturat de anumite modele pe care nu le-ai mai purtat de mult timp si stau si asteapta undeva in fundul dulapului , atunci am o provocare pentru tine. Scoate-i la lumina si combina-i cu o pereche de sosete.Vei vedea cu intreg look-ul pantofilor tai se va chimba si toata tinuta va arata diferit. Ai grija doar sa nu faci combinatii fatale , care in loc sa iti reinprospateze tinuta , o vor face sa arata oribil.Pentru a evita asta inspira-te de la alte fete sau de la vedetele tale preferate.

     Daca vrei sa nu dai gresi si sa nu iti asumi riscuri , incearca combinarea sosetelor cu adidasi sau orice pantofi sport.Pentru un look clasic alege sosete albe.


       Pentru mai mult stil, optează pentru o ținută colorată și chic apoi adauga șosete până la glezna, vei obtine astfel o combinatie tinereasca.

         Pentru un look de seară, mergi pe cea mai tare tendință din 2015, șoseste cu pantofi cu toc. Amestecă mai multe culori și imprimeuri cu pantofi si sosete pentru a ieși în evidență și mai mult.


               Poti combina sosetele pana la genunchi in culori neutre cu ghetele si nu vei fi nici de aceasta data dezamagita de rezultate.Vanessa a incercat deja.

Alte variante :




You may also like